Erotiskenoveller erotikk historier

erotiskenoveller erotikk historier

Rommet var nesten mørkt, veggen foran henne var hvit kalket og opplyst av ett enslig stearinlys midt på. I øyekroken mente hun å kunne skimte gjenskinnet fra to blafrende stearinlys til. Usikker på hva hun nå skulle gjøre konsentrerte hun seg fullt og fast om lyset og staken det står plassert i. Staken var sort og minnet mest av alt om en slik fakkel man ser de bruke i filmer fra middelalderen.

Sammen med de hvitkalkede veggene skapte den alene en nesten perfekt illusjon av ett fangehull. Det eneste som manglet var noen kroker på veggen til å feste fangene i. En mørk skygge nesten nede ved gulvet tiltrakk seg hennes oppmerksomhet… kunne det være.. Men hun var fortsatt ikke sikker da en kjent mannsrøst kommanderer henne til å snu seg rundt. Tina trakk pusten dypt og slapp den sakte ut, samtidig som hun rolig snudde seg rundt.

I ettertid kunne hun sverget på at hjertet hoppet over ett slag i det hun så hva som befant seg bak seg. En stor stol, eller ett bord med noe oppå, dekket av sort filt eller ett teppe slik at det var umulig for henne å se akkurat hva det var, befant seg rett bak henne. Men det var ikke det som fikk hjertet hennes til å banke fortere.

Langs veggen, bak bordet sto det to menn og i hjørnet sto det en til. Men det var heller ikke det faktum at tre personer sto og studerte hennes nakne kropp som gjorde det så vanskelig å puste.

Hun hadde tross alt rukket å nå en alder av 27 og hun hadde da sett både menn og kvinner iført de utroligste kreasjoner tidligere. Men disse lignet ikke noe hun hadde sett før, kanskje med unntak av noe i en skrekkfilm for mange år siden, den gang hun så på slike filmer. De var kledd i sort, fra topp til tå. På hodet hadde de sorte hetter av samme type som bødlene brukte når de henrettet hekser og tyver for godt over år siden.

Kroppene deres var dekket av lange, sorte kjortler som rakk helt ned til gulvet. De sto helt stille, som for å la henne få ett godt blikk på dem. Og Tina kikket, blikket hennes saumfor dem fra topp til tå, hun registrerte at hendene var skjult av kjortelen. Føttene om de hadde noen, for i ett sinnsvakt øyeblikk tvilte hun faktisk på at de virkelig var mennesker, var ikke mulig å få øye på.

Først etter å ha sett på dem i flere sekunder fikk hun med seg at det var ett hull foran på kjortelen til hver enkelt. Tre hull, hvor tre struttende stå pikker strakte seg mot henne i all sin prakt. Tina svelget tungt idet de som på en lydløs kommando kom mot henne, glidene over gulvet som om de svevet noen cm over det. Uten å tenke seg om tok hun ett vaklende skritt bakover, reaksjonen uteble ikke.

En stemme hun definitivt ikke kjente skar igjennom rommet med en autoritet hun ikke i sin villeste fantasi kunne tenkt seg å ha trosset. Som frosset stivnet hun til. Hjertet hennes banket så hardt at hun var dønn sikker på at de måtte høre det, som reven hører haren når han har jaget den opp i ett hjørne. Hanske kledde hender griper om armene hennes og hun lukker øynene, hun innser har ikke lenger noe hun skulle ha sagt, hennes videre skjebne er i hendene på tre menn hun ikke kan se hvem er.

I realiteten var hun hjelpeløs i samme øyeblikk som hun tok det første nølende skrittet ned trappen for noe som føles som en evighet siden. Sterke hender løfter henne opp og selv med øynene igjen vet hun hva de gjør. Det hun trodde var ett bord viser seg å være noe helt annet. Hun ser det ikke, rett og slett fordi hun ikke makter å åpne øynene, men hun har sittet i en nok ganger til å kjenne igjen følelsen.

Det eneste som skilte denne stolen fra den som står på ett hvilket som helst lege kontor, er at noen har brukt mye tid på å polstre den slik at den er myk og behagelig å sitte i.

Hendene som for noen øyeblikk bar henne gir slipp, men bare for å legge ut på oppdagelsesferd rundt på kroppen hennes. Over brystene, nedover maven og lårene. En hånd på innsiden av hvert kne forteller henne sikrere enn noen ord at minst en av dem befinner seg plassert mellom bena hennes.

Med ett godt utsyn over grotten hennes som akkurat nå oversvømmes av safter som presser seg frem, utenfor hennes kontroll. Varm pust på innsiden av låret. Hender som glir oppover, fingre som sjekker at hun er godt barbert.

Hun kan sanse hvordan kontrolløren smiler anerkjennende, hun har tross alt lagt hele sin sjel i å sørge for at ikke ett hårstrå, eller en hårstubb er igjen. Så kjenner hun myke lepper kysse henne på innsiden av låret.

En tunge, varm, myk og lekende glir over leppene og begynner å slikke henne med lange strykende bevegelser, samtidig som sterke fingre trekker de ytre kjønnsleppene til side og gjør henne ekstra sårbar for hans stimulering. Tungen borrer seg så langt inn i henne den når, varme lepper omslutter hele fitta hennes og hun stønner høyt av nytelse.

Søkende fingre undersøker området rundt. Hvor mange greier hun ikke å kjenne, men at det er mer enn to hender er hun helt sikker på.

En finger glir over leppene hennes og hun lukker munnen begjærlig om den, suger den inn som om den skulle vært noe helt annet. Bryskt trekker han fingeren til seg og erstatter den med noe helt annet.

En kraftig mannskuk, så hard at hun kan kjenne hvordan pulsen banker og så stor at hun er redd hun skal kveles om hun skal både suge ham og bli slikket samtidig. Men avgjørelsen er ikke opp til henne å ta. En hjelpende hånd sørger for at kukhodet forsvinner inn mellom de rødmalte, sultne leppene til Tina. Hun prøver å konsentrere seg om å fortrenge følelsene av det som skjer mellom bena sine, slik at hun kan vise sine utsøkte tunge ferdigheter, men innser raskt at det er umulig.

Den umiskjennelige følelsen av en orgasme under oppbygning begynner å spre seg gjennom kroppen hennes. Den begynner i under livet og sprer seg som en skogbrann oppover magen og brystet. Ytterst bevist på at i samme øyeblikk som den nådde hjernen ville hun miste enhver kontroll over kroppen, blir hun liggende stille.

En, eller kanskje det er to, fingre finner veien inn i den brennende fitta hennes. Fingrene glir rolig ut og inn av henne, en gang i blant bøyer de seg og hun kjenner små lyn spre seg i det de treffer ett lite punkt dypt der inne i henne som er ekstra følsomt for berøring. Pikken i munnen hennes får ikke lenger den oppmerksomheten den fortjener, leppene hennes omslutter den og tungen stryker fra tid til annen over undersiden, men hun tenker ikke enger på den.

Hver celle i kroppen er bevist hva som skjer mellom bena hennes og idet hun kjenner en søkende finger gli nedover mot det bakre hullet rykker hun til. Hun hører en mann stønne lavt og antar at det er eieren av det bankende lemmet hun har i munnen, om hun bet er hun ikke sikker på, men hun åpner munnen for å gi ham mulighet til å fjerne seg, noe han raskt gjør.

I samme øyeblikk finner fingeren åpningen der bak og godt smurt av hennes kjønnsafter presses den inn i henne. Det føles som om hun forlater sin egen kropp, som om hun ovenifra kan studere seg selv liggende på ryggen med tre kappe kledde menn rundt seg. En av dem onanerer hardt og brutalt og hun sanser så vidt at han faktisk sender sæden sin utover brystene hennes. Berøringene mellom bena forsvinner ikke, men de avtar i styrke, nå er de som kjærtegn fra en fjær og gradvis faller kroppen til ro igjen.

Hun blir liggende å hive etter pusten, men det er ikke lenge hun får ligge i ro. En pikk, ikke fult så svulmende nå lenger finner munnene hennes. At det er han som runket over brystene hennes er hun helt sikker på, den umiskjennelige smaken av sæd ville hun kjent igjen hvor som helst og når som helst.

Med denne pikken er det for sent, han er allerede ferdig, i hvert fall for en liten stund, og hun kan ikke annet enn å kjenne hvordan den sakte krymper inn i munnen hennes. Hendene mellom de spredte bena gir slipp på henne, men mannen fjerner seg ikke. Det får hun bekreftet i samme øyeblikk som hun ubevist prøver å samle bena. En sterk hånd griper om begge anklene hennes og tvinger nådeløst bena fra hverandre igjen.

Han løfter bena opp, slik at de peker rett mot taket, og hun griper seg selv i å tenke at enten har han fryktelig lange armer eller så er pikken hans farlig nær musa hennes. Han har ikke fryktelig lange armer. Med bena utstrakt mot taket slik kan hun knapt bevege seg en cm, og det er med skrekkblandet fryd hun kjenner noe hardt, men allikevell mykt presse mot fitta.

Smertelig sakte glir han inn i henne, helt inn til hun kjenner ballene hans mot sin egen rumpe. Der blir han stående rolig i noe som virker som en evighet, men som egentlig bare er noen sekunder, før han like rolig trekker seg ut igjen. Den nå så slappe pikken trekker seg ut av munnen hennes, men bare sekunder senere kommer en ny og hard en, som tydeligvis bare sto å ventet på tur, inn i munnen hennes.

Anspentheten forsvant med utløsningen og nå greier Tina å konsentrere seg om to ting på en gang. Hun greier både å nyte smaken og følelsen av ett rent mannslem i munnen, samtidig som hun nyter å bli knullet rolig av en hun ikke vet hvem er. For det er det vi vil! En erotisk novelle skal prøve å gjøre leseren kåt. Så enkelt — og så vanskelig — er det! Variasjon Vi vil inkludere alle, men tror ikke at vi klarer å tenne alle med alle tekstene, så det er lov å være spesialisert i tema og innhold.

Dropp selvfølgeligheter og utenomsnakk Tverr ikke ut historien med betraktninger om været, landskapet og interiøret. La deg inspirere Bruk fantasien for alt den er verdt, men ha gjerne leseren i tankene når du skriver.

Selv om du skriver en fantasi, tjener novellen mye på å ha en oppbygning det er mulig å følge logisk, og med en viss troverdighet. Vis respekt Skriv om hva du vil - fantasi eller virkelighet — så lenge du viser respekt for personvernet og ikke skriver om personer som kan igjenkjennes, og for øvrig holder deg innenfor norsk lov. Vi i Cupido spurte noen av våre mest brukte forfattere om hva som var deres beste skrivetips.

Her er noen av svarene deres! Slett det, skrot det - gjerne på impuls, selv om du har sittet og skrevet langt. Du VET med deg selv dersom det er dårlig eller ikke. Gå på swingersklubb om så bare for å se, inviter en Cupido Club -medlem på kaffedate bare for å vekke sommerfuglene i  magen, fortell åpent på Cupido Clubs Forum hva du jakter på og bli flue på veggen på andre soverom, les andres tekster på nettet for å bli kåt Ha alltid med penn og papir, eller laptop, så du har mulighet til å skrive ned stikkord som kommer til deg.

Jeg jobber litt med karakterene først. Hvordan ser de ut? Hva tenner de på? Hvordan er kjemien mellom personene i historien? Deretter kommer jeg til plottet. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Hvem har vel ikke drømt om, eller gjennomført, en deilig og erotisk kosestund utendørs? Du kjenner vinden, luften, solen, regnet, snøen eller hva det måtte være. Noen ganger er det også fare for å bli oppdaget. Du møter en helt ukjent person, føler en umiddelbar tiltrekning.

Kanskje det til og med er flere du ikke kjenner? Noveller med spennende sex med en eller flere fremmede.. Bind meg, ta meg, knull meg. Ingen kontroll eller all kontroll, hvem er du?

En kraftig mannskuk, så hard at hun kan kjenne hvordan pulsen banker og så stor at hun er redd hun skal kveles om hun skal både suge ham og bli slikket samtidig. Men avgjørelsen er ikke opp til henne å ta.

En hjelpende hånd sørger for at kukhodet forsvinner inn mellom de rødmalte, sultne leppene til Tina. Hun prøver å konsentrere seg om å fortrenge følelsene av det som skjer mellom bena sine, slik at hun kan vise sine utsøkte tunge ferdigheter, men innser raskt at det er umulig.

Den umiskjennelige følelsen av en orgasme under oppbygning begynner å spre seg gjennom kroppen hennes. Den begynner i under livet og sprer seg som en skogbrann oppover magen og brystet.

Ytterst bevist på at i samme øyeblikk som den nådde hjernen ville hun miste enhver kontroll over kroppen, blir hun liggende stille.

En, eller kanskje det er to, fingre finner veien inn i den brennende fitta hennes. Fingrene glir rolig ut og inn av henne, en gang i blant bøyer de seg og hun kjenner små lyn spre seg i det de treffer ett lite punkt dypt der inne i henne som er ekstra følsomt for berøring.

Pikken i munnen hennes får ikke lenger den oppmerksomheten den fortjener, leppene hennes omslutter den og tungen stryker fra tid til annen over undersiden, men hun tenker ikke enger på den. Hver celle i kroppen er bevist hva som skjer mellom bena hennes og idet hun kjenner en søkende finger gli nedover mot det bakre hullet rykker hun til. Hun hører en mann stønne lavt og antar at det er eieren av det bankende lemmet hun har i munnen, om hun bet er hun ikke sikker på, men hun åpner munnen for å gi ham mulighet til å fjerne seg, noe han raskt gjør.

I samme øyeblikk finner fingeren åpningen der bak og godt smurt av hennes kjønnsafter presses den inn i henne. Det føles som om hun forlater sin egen kropp, som om hun ovenifra kan studere seg selv liggende på ryggen med tre kappe kledde menn rundt seg. En av dem onanerer hardt og brutalt og hun sanser så vidt at han faktisk sender sæden sin utover brystene hennes. Berøringene mellom bena forsvinner ikke, men de avtar i styrke, nå er de som kjærtegn fra en fjær og gradvis faller kroppen til ro igjen.

Hun blir liggende å hive etter pusten, men det er ikke lenge hun får ligge i ro. En pikk, ikke fult så svulmende nå lenger finner munnene hennes. At det er han som runket over brystene hennes er hun helt sikker på, den umiskjennelige smaken av sæd ville hun kjent igjen hvor som helst og når som helst.

Med denne pikken er det for sent, han er allerede ferdig, i hvert fall for en liten stund, og hun kan ikke annet enn å kjenne hvordan den sakte krymper inn i munnen hennes.

Hendene mellom de spredte bena gir slipp på henne, men mannen fjerner seg ikke. Det får hun bekreftet i samme øyeblikk som hun ubevist prøver å samle bena. En sterk hånd griper om begge anklene hennes og tvinger nådeløst bena fra hverandre igjen. Han løfter bena opp, slik at de peker rett mot taket, og hun griper seg selv i å tenke at enten har han fryktelig lange armer eller så er pikken hans farlig nær musa hennes. Han har ikke fryktelig lange armer. Med bena utstrakt mot taket slik kan hun knapt bevege seg en cm, og det er med skrekkblandet fryd hun kjenner noe hardt, men allikevell mykt presse mot fitta.

Smertelig sakte glir han inn i henne, helt inn til hun kjenner ballene hans mot sin egen rumpe. Der blir han stående rolig i noe som virker som en evighet, men som egentlig bare er noen sekunder, før han like rolig trekker seg ut igjen. Den nå så slappe pikken trekker seg ut av munnen hennes, men bare sekunder senere kommer en ny og hard en, som tydeligvis bare sto å ventet på tur, inn i munnen hennes.

Anspentheten forsvant med utløsningen og nå greier Tina å konsentrere seg om to ting på en gang. Hun greier både å nyte smaken og følelsen av ett rent mannslem i munnen, samtidig som hun nyter å bli knullet rolig av en hun ikke vet hvem er.

Med lukkede øyne bak øyebindet konsentrerer hun seg fullt og helt om å nyte, samtidig som hun gir andre nytelse. Uten forvarsel trekker begge gutta seg ut av henne før bordet snurrer rundt. På ny kjenner hun ett mannslem stange mot sitt våte kjønn, før han finner åpningen og trenger til bunns i henne i ett dypt støt.

Trine skriker ut idet han treffer noe dypt inne i henne, skriket rommer smerte, men også en voldsom lyst. Han blir stående slik noen øyeblikk, med pikken sin helt til bunns i henne, før han begynner å pumpe ut og inn av henne. Noe hun øyeblikkelig kjenner igjen som en pikk stryker henne over kinnet, hun vipper litt på hodet, fanger den med leppene og lar den gli inn i munnen.

Hun kan kjenne smaken av sitt eget kjønn av ham, men hun føler ingen avsky ved det, det tenner henne bare ytterligere. Pikken er så stiv at den spretter som en stålfjær ut av munnen hennes, hun hører ett dempet klask idet den treffer maven til pikkens rette eiermann.

Hendene hennes blir holdt fast slik at hun har ingen mulighet til å fange den igjen, men det er andre som er mer enn villig til å hjelpe henne. Denne gangen er hun fast bestemt på å ikke la den slippe unna, så hun suger den dypt inn i munnen og holder den fast med stramme lepper. Prøvende trekker han seg litt ut, Trine prøver å holde igjen, men med bestemte rolige bevegelser begynner han å knulle munnen hennes.

Gutta faller kjapt inn i en felles takt, når den ene trekker seg ut, støter den andre inn i henne. Lydnivået stiger, det er tydelig at de nyter kroppen hennes for alt den er verdt, Trine på sin side kan ikke hjelpe for at det tenner henne voldsomt å bli brukt på denne måten. Igjen trekker de seg ut av henne, igjen snurrer bordet rundt og igjen faller gutta på plass i løpet av sekunder. Som om ingenting hadde skjedd faller de inn i takten igjen. Han mellom bena hennes stønner høyt, samtidig som hun kjenner ham svulme opp inne i seg.

Trine roterer med hoftene, bestemt på å melke ut hver dråpe han har å by henne, men pikken hans spretter ut av henne som en sleip ål. Sæden hans spruter oppover maven hennes, helt opp til brystene, lydene han lager levner ingen tvil om at det er en etterlengtet, kraftig orgasme, men hun kan ikke noe for at hun føler seg snytt.

Hun ville jo så gjerne kjenne den varme sæden hans dypt inne i seg. Romstering, og en ny hard pikk smetter inn i henne. En liten stund hadde hun glemt at det var mer enn to menn i rommet. Alt går rundt for henne, hun greier ikke lenger å konsentrere seg om noe og når han hun suger plutselig bestemmer seg for å sende ladningen sin inn i munnen hennes med ett brøl, har hun ingen mulighet til å svelge unna. Hun fanger det opp i munnen, men det er alt hun greier. Det renner ut i munnvikene og nedover kinnene hennes.

Ett nytt brøl, og hun kjenner det sprute dypt inne i seg idet han som knullet henne ikke greier å holde seg lenger. Stillheten senker seg, og hun driver vekk. Hun har ingen anelse om det dreier seg om sekunder, minutter eller timer, men når hun kommer til seg selv og får tatt av seg øyebindet er hun alene i rommet. Det er stummende mørkt, stearinlysene har brent ned og det eneste som minner henne om hva som har skjedd er følelsen av stivnet sæd over hele kroppen.

Trine tviler på om hun noensinne kommer til å få vite om alt som skjedde i dette rommet, denne lørdagskvelden hvor hun var midtpunktet. Hanne sitter i badekaret. Det varme vannet har løst opp de stive musklene hennes, og den ene hånden beveger seg rytmisk mellom bena. Det er like før hun kommer så hun får sluppet ut all den indre spenningen som har bygd seg opp i løpet av en lang dag, og hun er full av forventninger.

Kjapt ser hun på nummeret til den som ringer, - ISDN har sine fordeler, før hun løfter av røret. Hun sier ingenting, bare lytter, før mannen i den andre enden legger på. Sakte legger hun telefonen ned igjen, reiser seg opp, og tørker kjapt av seg med et frottéhåndkle. Så faller håndkleet til gulvet, og hun går til ytterdøren.

Hun nøler et øyeblikk før hun åpner. Tenk om noen av de andre i oppgangen er utenfor? Så tar hun seg i det og åpner døren. Det er folketomt utenfor. Med rolige skritt går hun frem og plukker opp esken som er plassert på den andre siden av gangen. De nakne føttene hennes etterlater seg våte fotavtrykk på det støpte dekket. Med adskillig raskere skritt piler hun inn igjen og lukker døren bak seg, før hun ivrig river opp esken.

Akkurat som hun var blitt fortalt, inneholder den et kort sort skjørt i ett mykt silkeaktig stoff, en tynn bluse i det samme stoffet og ett øyebind i sort, mykt skinn. Hanne lar esken stå, og går naken inn på badet for å sminke seg, før hun tar på seg det nye tøyet. Med øyebindet i hånden åpner hun døren, og begir seg ut i den mørke høstnatten.

Hanne er kåt, og kjenner fuktigheten mellom bena. Hun kan ikke dy seg, men stryker forsiktig en hånd mellom bena, før hun fører fingrene opp til munnen. I det siste har hun virkelig lært å nyte smaken av sine egne safter, og hun har begynt å lengte etter å smake på en annen kvinne.

Kanskje hun skal få oppleve det i kveld? Bare tanken sender en ny strøm av begjær gjennom kroppen hennes. Skrittene hennes er målbevisste og raske, selvom hun innerst inne er litt nervøs.

Månen står høyt på himmelen og kaster et mykt, spøkelsesaktig lys over den smale gangveien som leder innover i parken. Bare en hund som bjeffer langt unna bryter stillheten. Forsiktig ser hun seg over skulderen.

Nervøsiteten kommer til overflaten nå som det er like før noe skal skje, men samtidig finner hun det utrolig opphissende. Noen meter til side for gangveien står en enslig benk. Den er tilsynelatende trukket litt vekk fra sin opprinnelige plass og den ser ganske malplassert ut der den står i det ankelhøye gresset.

Hanne setter seg på benken. Treverket er kaldt, og de første doggdråpene har gjort den fuktig. Med en gang kjennes benken som is mot de bare lårene hennes som stikker ut under det korte skjørtet. Hun retter litt på blusen, før hun med skjelvende fingre tar på seg øyebindet. Hun vet ikke hva hun venter på, og har ingen ide om hva som venter henne denne natten, men hun har etterhvert lært å nyte denne totale underkastelsen.

Dette å gjøre akkurat det hun får beskjed om, uten å vite noe som helst om hva som kommer til å skje. Hjernen begynner å arbeide med alle de ting som kan skje, og hun drømmer seg langt bort. Plutselig registrerer hun en svak lyd som om noe beveger seg i gresset, og hun bringes tilbake til virkeligheten igjen.

Så blir det helt stille. Hun blir sittende med alle sansene i helspenn, og kroppen sitrer svakt av spenning. Det går ett støkk i henne da noe som kjennes ut som en myk fjær stryker henne over kneet, og hun trekker det hurtig til seg.

Så blir hun sittende helt stille igjen. Bare den tunge pusten røper henne. Hanne husker på resten av den korte beskjeden fra telefonen. Sett deg på den og ta på deg øyebindet. Du skal ikke bevege en muskel før du får beskjed om det.

Du kan la trusene ligge igjen i skuffen hjemme. Hun angrer nå på at hun også lot BH'en bli igjen hjemme der hun sitter. Brystvortene er stive av kulde og presser mot blusen. Eller er det bare begjæret som brenner i henne, - det voldsomme begjæret som har fått en helt ny glød den siste tiden? De eneste lydene som kan høres nå er fra en enslig gresshoppe, så hun har såvidt begynt å tro at berøringen bare var et resultat ev hennes egen over ivrige fantasi.

Da kjenner hun noe igjen som stryker henne nedover halsen. Hanne trekker pusten dypt, og blusen glir litt til siden. Hun er nå sikker på at det er en fjær som benytter anledningen til å gli nedover. Tuppen av fjæra finner veien såvidt innenfor kanten av blusen, og hun kjenner hvordan den presses mot huden i ett forsøk på å komme inn til brystene hennes.

Resignert trekker fjæren seg tilbake, glir oppover halsen igjen, og over haken før den blir borte. Like etter kjenner hun den igjen, nå oppå kneet, før den beveger seg rundt benet og begynner sakte å gli oppover innsiden av det ene låret hennes. Hanne skiller villig bena en tanke, som for å lokke fjæren lengre opp. Og den glir oppover, stadig lengre opp, i små sirkler, helt til hun kjenner den stryker henne akkurat der hvor låret stopper og kjønnet begynner. Så blir den borte igjen. Hanne åpner munnen som for å spørre hvorfor den ble borte, hvorfor hun blir nektet denne nytelsen, men hun lukker den igjen.

Det banket i musen min mens jeg sugde på staven hans. Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover Dette hadd mannen min prøvd før, men da ble han avvist.

Pungen klasket i haka hver gang den var helt inne i munnen. Hun lot en finger gli fra ballene og mot rumpehullet hans Så nytt og sexy. Jeg begynte å jukke forsiktig frem og tilbake.

Du skal gi deg hen til en annen. En annen mann skal trenge inn i deg, tilfredsstille deg, bruke deg. Herregud så deilig, stønnet hun. Steller meg med rumpa mot han, mens jeg lener meg på setet i bilen Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt.

Inspirasjon Artikler Erotiske noveller Slik gjør du det Visste du at Konsulenten "Jeg grep rundt pikken hans. Shoppingturen "At en middelaldrende mann kunne tenne meg så voldsomt hadde jeg aldri trodd.

Hårklipp Igjen presset hun brystene sine mot ryggen og skulderen min, og når hun børstet vekk løse hår fra brystkassen fortsatte hun håndbevegelsen nedover

Erotiskenoveller erotikk historier -

Igjen fylles munnen, og hun må trekke seg litt unna. Rock you like a hurricane "Han satte opp tempoet og kjørte pikken sin helt inn porno usa shemale movies hvert støt så det klasket høyt i hele stua. Stemmen gjentar ordren, mer bestemt denne gangen. En sterk hånd griper om begge anklene hennes og tvinger nådeløst bena fra hverandre igjen. Han beordret meg opp på alle fire, tok tak i pikken sin og I en erotisk novelle er det lov å binde fast, tvinge, kose, tilfredsstille, erte, sjokkere og fantasere. Kink party skrevet av Terje Nye.

: Erotiskenoveller erotikk historier

PUSSY PORN PICS YOGA XXX Amateur xxx eskorte damer i oslo
Erotiskenoveller erotikk historier 457
FREE PORN DOWNLOAD NORSK HJEMMEPORNO Bli en donor — Hjelp erotisk novelle Hei! Hva tenner de på? Du kjenner vinden, luften, solen, regnet, snøen eller hva det måtte være. Tuppen av fjæra finner veien såvidt innenfor kanten av blusen, og hun kjenner hvordan den presses mot huden i ett forsøk på å erotiskenoveller erotikk historier inn til brystene hennes. Hun har ingen anelse om det dreier seg om sekunder, minutter eller timer, men når hun kommer til seg selv og får tatt av seg øyebindet er hun alene i rommet.
Bare en hund som bjeffer langt unna bryter stillheten. På hodet hadde de sorte hetter av samme type som bødlene brukte når de henrettet hekser og tyver for godt over år siden. Hun retter litt på blusen, før hun med skjelvende fingre tar på seg øyebindet. I øyekroken mente hun å kunne skimte gjenskinnet fra to blafrende stearinlys til. Hun glemmer smerten, og begynner å suge ham ivrig. Noen få dråper kommer forbi Hannes jerngrep, og hun fjerner hånden. erotiskenoveller erotikk historier

Erotiskenoveller erotikk historier -

Hendene hennes blir holdt fast slik at hun har ingen mulighet til å fange den igjen, men det er andre som er mer enn villig til å hjelpe henne. Tre gutter… og meg… skrevet av Monica Gruppesex. I ettertid kunne hun sverget på at hjertet hoppet over ett slag i det hun så hva som befant seg norwegian porn movie digre pupper seg. Skrittene hennes er målbevisste og raske, selvom hun innerst inne er litt nervøs. De kan handle om fantasier, "vanlig sex" - og kanskje være litt mer "ulovlig" enn en film. Det øverste leddet av en finger glir inn i henne. Mannen begynner å skjelve, knærne hans truer med å erotiskenoveller erotikk historier sammen, og han stønner høyt og langtrukkent.